Set up

De cockpit van je systeem: regel het in zoals jij dat wiltBilling

Onder Billing kan je als beheerder zien wat het verbruik in het Yes-co Open systeem is. Hierdoor houd je overzicht over je kosten. Als je prepaid in het systeem werkt, kan je ook hier het saldo opwaarderen.

 

∧ Terug naar boven

Bedrijfsgegevens

Bepaal zelf de kleur van je systeem, load een bedrijfslogo op en bepaal de e-mailhandtekening.

Het Yes-co Open systeem kan je zelf aanpassen qua kleur. Het is dus bijvoorbeeld mogelijk het systeem in je eigen huiskleur te zetten. Daarnaast kan het bedrijfslogo geupload worden. Op deze manier kan je er helemaal je eigen systeem van maken.

Onder de bedrijfsgegevens kan je ook de e-mailhandtekening voor het gehele bedrijf instellen zodat iedereen op dezelfde manier zijn e-mails ondertekend.

 

∧ Terug naar boven

Gebruikers aanmaken en beheren

In het Gebruikersbeheer kunnen nieuwe medewerkers toegevoegd en bestaande medewerkers beheerd worden.

Om een nieuwe medewerker toe te voegen is alleen een uniek (en werkend) e-mailadres en de voor- en achternaam van de gebruiker nodig. Yes-co Open kent 3 verschillende soorten gebruikers: Basic gebruikers, Medewerkers en Executive gebruikers.

Per gebruiker kan bepaald worden of deze beheerrecht krijgt. Alleen gebruikers met beheerrecht kunnen in de Setup.

∧ Terug naar boven

Gebruikersgroepen aanmaken en gebruikers toevoegen

Deel projecten met een hele groep en verstuur eenvoudig e-mails naar deze groep. Je kan bijvoorbeeld groepen aanmaken voor de vestiging (bij meerdere vestigingen) of voor de verhuurafdeling, bestaande bouw, nieuwbouw of wat je ook maar wenst. Per groep kan je bepalen welke gebruikers tot deze groep behoren

∧ Terug naar boven

Aktes: templates toevoegen en eigen clausules toevoegen

Aktes wijzigen

Bestaande aktes kunnen (deels) aangepast worden.

Clausules toevoegen

Er kunnen eigen clausules toegevoegd worden. Hierbij kan je per clausule aangeven bij welke aktes je deze wilt kunnen gebruiken.

∧ Terug naar boven

Templates: standaard brieven/emails toevoegen, snel printen

In Yes-co Open is het mogelijk standaard brieven/brochures/raamleaflets en e-mails te genereren. Deze kunnen zowel vanuit de relatie als bij een project aangemaakt worden. De basis van een dergelijke brief of e-mail is een ‘template’. Het voordeel van templates is dat deze veel tijdswinst opleveren. De brief is in één keer gereed waarbij bepaalde gegevens automatisch worden gevuld. Een template kan je zelf maken (indien je beheerrechten hebt) of je kan Yes-co opdracht geven dit voor je te doen.

∧ Terug naar boven

Tags: rechten en beheer

Tags zijn labels die je heel gemakkelijk bij je objecten/projecten (en relaties) kan plaatsen. Hierdoor kun je snel en eenvoudig in overzichten filteren op deze kenmerken.

In de Setup kan aangeven worden of gebruikers (medewerker of executive) het recht hebben om tags aan te maken of dat alleen personen met beheerrechten dit kunnen doen. Dit is apart in te regelen voor de tags bij zowel relaties als objecten.

∧ Terug naar boven

Maak zelf exporttemplates aan

Je kan zelf Exporttemplates van gegevens vanuit projecten, relaties of zoekprofielen samenstellen. Hierdoor bepaal je zelf wat voor soort lijsten je maakt van de gegevens uit het systeem. Door uit een lijst met beschikbare variabelen te kiezen, kan je precies aangeven welke gegevens je naar een spreadsheet wilt exporteren. Ook kan je aangeven vanuit welke overzichten je dit wilt kunnen doen.

Keuze soort export template

∧ Terug naar boven

Importeer eigen objecten

Importeer eenvoudig je eigen objecten vanuit de Tiara database in het Yes-co systeem.

∧ Terug naar boven