AlgemeenKoppeling met Google Drive

Met Yes-co kun je volledig ‘in the cloud’ werken. We maken dit o.a. mogelijk door een connectie te maken met Google Drive.

In Google Drive kun je al je documenten uploaden en aanmaken. Dit zijn documenten die je normaal gesproken in Word of Excel aanmaakt of bijvoorbeeld een Google Form als je een vragenlijst wil maken en verzenden.

In het Yes-co systeem is het mogelijk de Google Drive map waarin je deze documenten hebt staan te koppelen binnen een aparte container bij het object of relatie. Tevens is het ook mogelijk deze Google Drive items vanuit het Yes-co systeem direct te delen met anderen, te downloaden als een Word bestand of als .pdf (indien mogelijk).

Een handige optie om altijd en overal vanuit het desbetreffende object of relatie bij alle documenten te kunnen en een compleet overzicht bij elkaar te hebben!

 

google drive map

 

∧ Terug naar boven

Gebruik op een tablet

Yes-co is geschikt voor het gebruik op een tablet. Je kunt dus gemakkelijk opnames rechtstreeks in het systeem invoeren of klanten direct bijlages vanuit het systeem sturen. Wat je maar wilt. Dat is efficiënt werken!

∧ Terug naar boven
∧ Terug naar boven