Webinar

Nieuwe gebruikers kunnen een introductie webinar volgen, waarmee ze het systeem leren kennen. Deze webinar duurt ongeveer een uur en kan door meerdere deelnemers tegelijk gevolgd worden.
Te volgen vanachter je eigen bureau, het enige wat je nodig hebt is een telefoon en een computer met internet verbinding.

Kosten: €15 p.p.
Datum: in overleg

Inschrijven webinar »

Yes-co trainingen

Gebruik je alle mogelijkheden van het Yes-co systeem? Door het Yes-co Open systeem goed te gebruiken kan je efficiënter werken en daarmee tijd winnen. Om je te helpen alle mogelijkheden te ontdekken geven we verschillende trainingen.

Tijdens deze online trainingen, krijg je de functionaliteiten van Yes-co Open uitgebreid uitgelegd en is er gelegenheid om meteen te oefenen en vragen te stellen.
Inhoud trainingen

Training 1: basistraining

Kosten: €80 p.p. (gaat door bij min. 3 deelnemers in totaal)
Datum: Donderdag 20 september 2018
Tijdstip: 10.00 uur
Duur: ongeveer 1,5 uur
In deze training behandelen we:
– klantendossier
– taken
– agenda
– mailchimp (voor e-nieuwsbrieven)
– tags
– overzichten

Schrijf je in »

Training 2: gevorderden training

Kosten: €80 p.p. (gaat door bij min. 3 deelnemers in totaal)
Datum: Donderdag 4 oktober 2018
Tijdstip: 10.00 uur
Duur: ongeveer 1,5 uur

In deze training worden alle beheer onderdelen behandeld waarbij de nadruk wordt gelegd op hoe je een en ander het beste kan inrichten en gebruiken. Hieronder vallen o.a.  templates (documenten, emails, brochures) en exports.

Schrijf je in »

Training 3: nieuwbouwtraining

Kosten: €80,- p.p. (gaat door bij min. 3 deelnemers in totaal)
Datum: Dinsdag 11 september 2018
Tijdstip: 10.00 uur
Duur: 1,5 uur
In deze training gaan we uitgebreid in op het invoeren van nieuwbouw projecten, het gebruik van de Nieuwbouw Gateway en het publiceren van het nieuwbouwproject naar Funda.

Schrijf je in »

Consultancy

Training en werkzaamheden op maat

Wil je een specifieke training afgestemd op of een van de reguliere trainingen speciaal voor jullie kantoor? Wil je bijvoorbeeld dat we langskomen zodat gezamenlijk een en ander goed ingericht kan worden? Ook dat is mogelijk.

Je kan bijvoorbeeld ook denken aan het door Yes-co laten inrichten van templates (brochures/documenten en emails en exports) of het aanmaken van takensets.

Van te voren wordt de behoefte geïnventariseerd en op basis hiervan wordt een offerte opgemaakt.

Neem vrijblijvend contact op »