Release april 2018Collegiale aanpassingen

Diverse aanpassingen aan de Collegiale Overzichten.

Als er zowel een koop- als huurprijs is, dan worden beiden nu getoond (voorheen maar 1).
Per 1 juli implementeert Funda de realtime uitwisseling (dus na publiceren verschijnt de woning per omgaande op Funda in plaats van pas de volgende dag). Wij hebben alvast een aanpassing aan het collegiale aanbod gedaan, waarbij nu in plaats van 1x per dag, continu aanbod wordt opgehaald. Zodra een woning naar Tiara wordt gepubliceerd of er een wijziging wordt gepubliceerd, zie je die per omgaande in de collegiale overzichten terug en niet pas de volgende dag.
Bij de object details wordt nu ook het Tiara ID numer getoond, dit is handig als je bijvoorbeeld contact met de Funda Desk op wilt nemen.

In de detail lijsten worden nu ook de transactie- en transportdatum vermeld.
In het gedeelte ‘Prijswijzigingen’ worden nu ook de prijzen van vóór de laatste wijziging getoond.

∧ Terug naar boven

Sleutelbord

Het sleutelbord onder ‘Overzichten’ bevat nu zowel de actieve panden als de inactieve panden (mits ze een gekoppeld sleutelnummer hebben), zodat je een volledig overzicht hebt van ALLE in gebruik zijnde sleutelnummers en niet meer hoeft te zoeken.

Ook zijn deze op numerieke volgorde te sorteren, zodat je in één oogopslag kunt zien welke nummers nog vrij zijn.
Als je sleutelnummer ranges ingesteld hebt, worden de sleutelnummers automatisch voor je ingesteld en pakt het systeem zelf het eerste vrije nummer.

Bij het archiveren van een object wordt nu automatisch aangevinkt dat het sleutelnummer weer moet worden ontkoppeld, zodat dit nummer weer vrijkomt en hergebruikt kan worden voor een nieuw project.

Ook wordt er nu automatisch bijgehouden in het Activiteitenlog wanneer een sleutelnummer gekoppeld of juist ontkoppeld wordt en door wie.

∧ Terug naar boven

Foto's

Als je foto’s in je container Dossier hebt staan, kun je ze nu gemakkelijk even snel bekijken d.m.v. het vergrootglas icoontje dat erachter staat.

We hebben ook een aanpassing gedaan waardoor de oriëntatie van de foto (landscape of portrait), indien nodig aangepast wordt aan de hand van de Exif informatie (data die bij iedere digitale foto wordt opgeslagen). Zo zal de foto automatisch altijd in de goede oriëntatie geplaatst worden.

 

∧ Terug naar boven

Uitbreiding en upgrade naar nieuwste versie VBO Koppeling

Door de nieuwste versie van de VBO koppeling in gebruik te nemen is het nu ook mogelijk Nieuwbouw te publiceren.

∧ Terug naar boven