v2.11Realnext koppeling

Plaats je bedrijfspanden rechtstreeks op Realnext, het informatieplatform voor bedrijfsonroerendgoed.

Plaats je aanbod één keer en na een controle wordt het gepubliceerd op 80 makelaarssites, verschillende gemeentesites en op www.realnext.nl en www.propertynl.com. Maak je aanbod optimaal vindbaar met de RealNext zoekmachine, maak gebruik van de alertservice, social media etc. Lees hier wat je moet weten van Realnext.

De Realnext koppeling kan je activeren in de App Market van je systeem. Na activatie ontvangt Realnext een bericht dat je wilt koppelen. Je kan bij hen een abonnement afsluiten. Vervolgens ontvangen wij van Realnext weer bericht en kan er gekoppeld worden. Vanaf dat moment worden objecten die gepubliceerd zijn opgepakt door Realnext. Publiceren doe je door middel van het publicatiekanaal ‘Realnext’ bij het betreffende object in het Marketing Dashboard.

In dit kanaal heb je tevens de mogelijkheid deel transacties kenbaar te maken. Zet hiervoor een vinkje bij ‘Deel transacties’. Hiermee krijg je de mogelijkheid alle benodigde gegevens in te voeren en te publiceren.

Publiceren naar Realnext

∧ Terug naar boven

Koppeling met de Gateway (nieuwbouw)

Door middel van dit platform wordt woninginformatie van nieuwbouwprojecten, afkomstig van ontwikkelaars, automatisch doorgezet naar NVM makelaars. Dit betekent minder kans op fouten en geen dubbel invoerwerk meer! Op deze manier beschikt de woningzoekende consument over up-to-date en volledige informatie op Funda.
De Gateway Nieuwbouw staat open voor alle projectontwikkelaars.
De projectontwikkelaar heeft op deze manier de mogelijkheden om gemakkelijk informatie te delen met makelaars. Als de projectontwikkelaar zelf ook een Yes-co systeem gebruikt, kan nog gemakkelijker samengewerkt worden, doordat er uitwisseling tussen jullie beide systemen mogelijk is (in ontwikkeling).
Denk bijvoorbeeld aan:
– realtime inzicht in de stand van zaken van het project. Hoeveel bouwnummers zijn er verkocht of onder optie?
– inzicht in de werkzaamheden, zijn bepaalde werkzaamheden al gedaan of niet?
– aantal contact aanvragen.
Op deze wijze wordt heel eenvoudig informatie uitgewisseld zonder dat je daar allerlei lijsten voor hoeft samen te stellen.

Op www.nieuwbouwkoppeling.nl kan je meer informatie over Gateway Nieuwbouw krijgen.

Werking
Maak een Nieuwbouw project aan. Aan de hand van je gekoppelde NVM nummer wordt gekeken of er nieuwbouwprojecten voor je klaarstaan in de Gateway. Deze worden vervolgens getoond zodat je het betreffende project kan aanvinken.

develop gateway

Alle gegevens van het project worden nu je systeem binnengehaald. Je kan deze controleren, aanvullen en vervolgens publiceren.

∧ Terug naar boven

Makelmail koppeling

De online mailingtool MakelMail is ontwikkeld door en voor makelaars. Maandelijks ontvangt je een geheel verzorgde nieuwsbrief.
– Kant-en-klaar: MakelMail verzorgt de inhoud van je nieuwsbrief. Interessante wonen gerelateerde artikelen die je naar wens kunt aanpassen.
– Eigen huisstijl: Je nieuwsbrief wordt in de huisstijl van je kantoor verzonden.
– Woningaanbod: Je woningen worden getoond op basis van zoekprofiel of klikgedrag klant.
– YES-CO koppeling: E-mailadressen en woningaanbod gekoppeld met YES-CO.
– 60 dagen gratis proberen!

Het woningaanbod kan je naar Makelmail publiceren door middel van het Makelmail kanaal in het Marketing Dashboard van het object.

De email adressen van de relaties worden automatisch naar Makelmail overgezet als zij voorzien zijn van de tag ‘Makelmail’. Aan het einde van iedere dag worden deze relaties overgezet naar Makelmail.

∧ Terug naar boven

Koppeling met Zah.nl

Via het zoek alle huizen kanaal kan je objecten in één keer op zah.nlhuurwoningen.nlkoopwoningen.nl, en/of kamers.nl plaatsen. Afhankelijk van het type object wordt deze op de relevante sites geplaatst.

Activeer het kanaal in de App Market van het systeem. Hierdoor krijg je bij ieder object de beschikking over dit publicatiekanaal.

∧ Terug naar boven

Koppeling met De Bedrijfsmakelaar

Een nieuwe koppeling voor bedrijfsmakelaars. Plaats je bedrijfspanden rechtstreeks op DeBedrijfsmakelaar.nl.

Activeer de app in de App market van je systeem. Door het activeren krijgt De Bedrijfsmakelaar bericht dat er een koppelingsaanvraag is. Ze nemen dan contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Na activatie door De Bedrijfsmakelaar ontvangt Yes-co een code waarmee we de koppeling kunnen activeren. Vanaf dat moment worden gepubliceerde bedrijfsobjecten door De Bedrijfsmakelaar uitgelezen.

Het bedrijfsaanbod kan je naar De Bedrijfsmakelaar publiceren door middel van het Bedrijfsmakelaar kanaal in het Marketing Dashboard van het object.

∧ Terug naar boven

Bepaal zelf de volgorde van foto's en plattegronden in de brochure/ leaflet

Je kan nu zelf devolgorde bepalen van foto’s en /of plattegronden in je brochure of leaflet.
Op het moment dat je de template van de brochure of leaflet/raampresentatie genereert, krijg je een scherm te zien met hierin de foto’s die je bij het object geupload hebt. Naast iedere foto is een icoontje met 6 punten. Hiermee kan je de foto’s naar de gewenste positie slepen.
Het systeem onthoud de ingestelde volgorde van de foto’s in de brochure of raampresentatie.
Maak je nu geen gebruik van een template waarin je de foto’s van een object toon en wil je dit wel? Neem dan contact met ons op. We kunnen je op weg helpen of de template voor je maken. Vraag in dat geval een offerte aan.

∧ Terug naar boven

Agenda afspraken printen

Wil je liever je afspraken uitprinten en meenemen? Deze mogelijkheid hebben we nu een stuk gemakkelijker voor je gemaakt.

Zowel op de HOME van je Yes-co systeem als in de agenda zelf zijn er 2 icoontjes bijgekomen. Eén waarmee je rechtstreeks kan printen én een icoontje waarmee je de betreffende view opent in de zoekfunctie van de agenda. Je kan dan vervolgens een export maken of vanuit hier alles printen.

printen agenda 2

Bij de rechtstreekse printoptie worden bepaalde details van de afspraak getoond. Je hebt hier echter ook de optie om alle details te tonen.

printen agenda - tonen als lijst export

∧ Terug naar boven

Aparte afsprakencontainer

Afspraken worden in een aparte container bij de relatie of het object getoond. Hierbij worden ze nu gesorteerd op volgorde van afspraakdatum (in plaats van aanmaakdatum). Ook de gebruikte kleur van de afspraak wordt nu getoond.

Zo heb je alle afspraken met de relatie of bij een object gemakkelijk bij elkaar én direct inzicht in de status hiervan (als je hiervoor de kleuren gebruikt).

Vanuit deze container kan je ook direct afspraken in de agenda aanmaken.

 

∧ Terug naar boven

Wordpress koppeling: mogelijkheid voor interactieve kaart

Toon al je objecten en je vestiging op een gezamenlijke kaart en specificeer een eigen icoontje voor elk type object. Deze mogelijkheid zit nu in de Yes-co WordPress plugin.

Als je WordPress website al gebruik maakt van deze plugin kan je (aan je website bouwer vragen) de plugin bij (te) werken.

∧ Terug naar boven

Je aanbod op Facebook

Je eigen aanbod op een mooie manier gepresenteerd op je Facebookpagina. Dat is nu mogelijk door onze samenwerking met OGonline. Facebook biedt veel marketing kansen omdat een groot deel van je doelgroep zich op Facebook begeeft (Nederland heeft circa 4 miljoen gebruikers). Op het moment dat iemand jouw pagina leuk vindt wordt dit ook direct zichtbaar voor haar of zijn netwerk. Hierdoor wordt je pagina voor een groter publiek zichtbaar. Ook kunnen bezoekers de woning die ze leuk vinden ‘delen’ door gebruik te maken van de vele functies van Facebook. Het bereik van je woningaanbod wordt hierdoor enorm vergroot. Bijkomend voordeel is nog eens dat een Facebookpagina ook zoekmachinevoordelen geeft.

 

Kijk hier voor een live voorbeeld van de presentatie van aanbod op Facebook.
De kosten voor je eigen Facebookpagina inclusief aanbod bedragen:
Eenmalige implementatie: €349,-
Maandelijkse kosten: €24,-
Als je al klant bent bij OGonline krijg je nog korting op de implementatiekosten.
Neem contact met ons op als je een professionele presentatie van je aanbod op Facebook wilt.

∧ Terug naar boven

Verbeteringen in de Help functie

1. De helpomgeving is opnieuw en logischer opgezet. We hopen dat het hierdoor gemakkelijker voor je wordt om de juiste informatie te vinden.

2. Er is meer helpinformatie in het systeem zelf toegevoegd. Hierdoor wordt je vaker op de plek zelf op weg geholpen. In de release van eind 2013 kan je nog meer verbeteringen hierin verwachten.

∧ Terug naar boven

Overige verbeteringen

In deze release zijn verder opgepakt:
1. Meer onderscheid tussen actief en archief objecten en relaties
 Een relatie of object uit het archief wordt lichtgrijs getoond zodat het onderscheid nog duidelijker wordt.
2. Koppelen / ontkoppelen relaties specifiek voor optanten/ geïnteresseerde relaties
In de container voor optanten en in de container voor de geïnteresseerden worden nu alleen de relevante rollen getoond.

∧ Terug naar boven