v2.10 - december 2012

Deze release staat in het teken van het goed kunnen werken op tablets, verbeteringen bij de agenda en meer.Verbeterde tablet ondersteuning

We hebben de tablet (iPad/Android) ondersteuning flink verbeterd. Hierdoor kan het Yes-co systeem ook op je tablet goed gebruikt worden zonder dat je hiervoor iets speciaal moet doen (zoals een aparte app installeren).

∧ Terug naar boven

Kaart/routebeschrijving met 1 klik opvraagbaar

Het is nu ook mogelijk om de routebeschrijving naar een adres met 1 klik op te vragen. Hierdoor wordt Google Maps geopend met het juiste adres.

Op tablets wordt hiervoor de interne map applicatie gestart.

∧ Terug naar boven

Optie om gekoppelde relaties automatisch mee te nemen bij kopiëren


Bij het aanmaken van een nieuwbouwtype (NBty) of bij het kopiëren van een project heb je nu de optie om gekoppelde relaties direct mee te kopiëren.

∧ Terug naar boven

Verbeteringen in de agenda


Er zijn verschillende verbeteringen aan de agenda toegevoegd:

  • Al je afspraken van die dag zie je nu in één oogopslag op de Home van je Yes-co Open systeem.
  • Je kunt nu instellen met welke view je standaard de agenda wilt openen (Plan / Werkweek / Week / Dag of Maand view).
  • De linkerkant van de agenda kan je nu inklappen (en ook weer uitklappen). Deze keuze wordt onthouden. Dit is met name handig voor gebruik op kleine schermen of tablets.
  • Bij het maken van een afspraak is de optie toegevoegd deze te tonen in het opdrachtgeversdossier (staat standaard aan).
  • De prijs (kooprijs of huurprijs) van een aan de afspraak gekoppeld project is aan de export van de agenda toegevoegd. Hierdoor is het bijvoorbeeld mogelijk een export te maken van de bezichtigers van bepaalde woningen als er een nieuwe woning in de verkoop komt.

 

∧ Terug naar boven

Bepaal welke gebruikers tags kunnen aanmaken

In de setup kan je nu aangeven of gebruikers (medewerker of executive) het recht hebben om tags aan te maken of dat alleen personen met beheerrechten dit kunnen doen. Dit is apart in te regelen voor de
tags bij zowel relaties als objecten.

 

∧ Terug naar boven

Maximum aantal zichtbare relaties of projecten in lijst recent bewerkt

Er is een maximum (van 15) gesteld aan het aantal laatst bewerkte relaties of objecten die je te zien krijgt als je met je muis over het tabblad relaties of objecten gaat. Hierdoor heb je geen heel lange lijsten meer in beeld.

∧ Terug naar boven

Mogelijkheid tot standaard waarden bij koopaktes

Bij koopaktes kunnen nu ook standaard antwoorden toegevoegd worden voor de (NVM) koop- en huuraktes. Deze kunnen toegevoegd worden in de setup. Uiteraard zijn de standaard waarden bij individuele koopaktes te wijzigen.

∧ Terug naar boven

Postcode wordt automatisch opgezocht

Als je een adres opzoekt via uitgebreid specificeren wordt bij het opgeven van de plaats, straat en huisnummer de postcode er automatisch bijgezocht.

 

∧ Terug naar boven

Transacties of biedingen annuleren gemakkelijker gemaakt

Het is nu ook bij de container biedingen mogelijk om transacties te annuleren. Hiervoor zijn op diverse plekken icoontjes toegevoegd waarmee biedingen ingetrokken of de transactie geannuleerd kan worden.

∧ Terug naar boven

Verbetering bewerken documenten in tekstverwerkingsprogramma's

De techniek waarmee documenten bewerkt kunnen worden in tekstverwerkingsprogramma’s en opgeslagen in je Yes-co systeem hebben we helemaal vernieuwd. De nieuwe techniek is getest in Office 2003/2007/2010, Office for Mac 2011, Libre Office 3.6 en Open Office 3.4 en werkt hier goed in.

De oude techniek van het kunnen bewerken van documenten werd niet in alle versies van bijv. Word ondersteund.

 

∧ Terug naar boven

Nieuwe zoekmogelijkheden bij Zoekers

Wanneer nu een woning in verkoop komt heb je de mogelijkheid om op basis van kenmerken een selectie op je zoekers te maken. Zo kan je de woning heel gemakkelijk onder deze geïnteresseerde doelgroep onder de aandacht gaan brengen.

∧ Terug naar boven

Koppeling met Eerstproefwonen.nl

Je kan je objecten nu ook publiceren naar Eerstproefwonen.nl.

 

Eerstproefwonen is een nieuwe service waarmee je enerzijds een onderscheidende dienst kan bieden aan je klanten en anderzijds kopers kunt overtuigen van een woning.

 

Kopers kunnen de woning, via de makelaar, eerst 2 nachten en 3 dagen proberen voordat ze een bod doen. Zo hebben ze ruim de tijd om het huis en de omgeving te ontdekken en kunnen ze rustig ervaren hoe het is om er te wonen. Bevalt het proefwonen, dan verkoopt het huis zichzelf!


✓ Kopers vooraf hypothecair getoetst

 

✓ Slim geregeld en goed verzekerd

 

✓ Sneller verkopen en bonus voor acquisitie!

∧ Terug naar boven

Template taxatierapport 2013 gekoppeld

Het taxatierapport 2013 is als template in je systeem gekoppeld.

Hiervoor is een nieuw veld toegevoegd bij je taxateur gegevens. Je kan hier nu ook aangeven voor welk werkgebied je bevoegd bent.

 

∧ Terug naar boven

Ondersteuning huurcomplexen

Ook huurcomplexen kunnen nu aangemaakt worden in Yes-co Open. Onder het huurcomplex kunnen woningtypen aangemaakt worden en daaronder weer de individuele huurwoningen. Deze complexen kunnen gepubliceerd worden naar funda.

∧ Terug naar boven

XML koppeling naar funda voor ongebonden makelaars

Het is nu ook mogelijk voor ongebonden makelaars om via Yes-co Open objecten te publiceren naar funda. De app hiervoor kan aangezet worden in de App market.

∧ Terug naar boven

Bij aanmaak NBvk direct type koppelen

Bij de aanmaak van een nieuwbouwobject kan er direct aangegeven worden onder welk nieuwbouwtype deze gekoppeld moet worden.

∧ Terug naar boven

Uitbreiding zoeken bij eigen projecten

Bij de eigen projecten kan nu ook uitgebreid gezocht worden op diverse kenmerken en prijs(range). zoeken en prijs waarop gezocht kan worden

∧ Terug naar boven

Nieuwbouw verhuur ondersteuning

Ook NBvh’s worden nu in het systeem ondersteund en kunnen gepubliceerd worden.

∧ Terug naar boven

Overige verbeteringen

  • Relaties kunnen gearchiveerd worden;
  • Invoerveld relaties verbeterd. De knop opslaan is altijd benaderbaar;
  • Ondersteuning toegevoegd voor Windows 8;
  • Ondersteuning toegevoegd voor Internet Explorer 10;
  • Ondersteuning toegevoegd voor Opera.

∧ Terug naar boven