PartnersClaro - Verheldert
Samen met Claro bieden wij het 'full service' klantdossier aan. Hiermee wordt het full service concept en de beleving hiervan naar de consument gebracht. Claro, onderdeel van de Topicus Groep, is een vooruitstrevende ICT dienstverlener welke complexe materie simpel en begrijpelijk maakt door domeinkennis te combineren met state of te art technologie. Claro ontwikkelt, operationaliseert (in ICT oplossingen) en implementeert dagelijks klantoriëntatie en selfservice concepten. Deze concepten ondersteunen de klantwens en worden, indien gewenst, opgebouwd in de combinatie met face2face advies of compliant advies op afstand. Een ander produkt van Claro is bijv. Findesk.


Anva
ANVA ontstond in 1975 als maatschappijonafhankelijk automatiseringsproject van de NVA (nu Adfiz). Anva stelt met ANVA Elements systeem gebruikers in staat de omslag te maken van polis- naar servicegericht werken. Sinds 2015 werkt ANVA samen met Yes-co. Met ANVA Elements en hierin geëntegreerd het Yes-co systeem wordt er een full service backend systeem aangeboden.


Yes-co is de preferred partner van Era Makelaars. Door de uitgebreide koppeling naar TeamERA is dubbele invoer verleden tijd.


Yes-co klanten kunnen tegen gereduceerd tarief objecten aanbieden bij Livy Veilen. Veilen is zeer geschikt voor courante woningen en tevens voor woningen die binnen een bepaalde termijn verkocht of verhuurd moeten worden.

Websites - WordPress


Zowel de invoer als de uitvoer van je objecten onder één dak. Yes-co verzorgt je complete en responsive website al vanaf € 995,- Ook kunnen wij de hosting en het onderhoud op ons nemen. De WordPress website van Yes-co wordt in jouw huisstijl gemaakt en door ons voor je ingericht. De website bestaat uit een basis, die je kunt uitbreiden met verschillende modules. Kijk voor meer informatie op https://yes-co.nl/wordpress-website/


Stijl & Vorm is een enthousiast internet marketing bureau uit Arnhem, dat zich gespecialiseerd heeft in het bouwen van WordPress websites. Het multidisciplinaire team van ontwerpers, programmeurs en marketeers, wordt enthousiast van fraaie vormgeving, digitale innovaties en het behalen van resultaat. Stijl en Vorm verzorgt een complete, unieke website met de Yes-co WordPress plugin. Ook is het mogelijk om de Yes-co plugin te integreren in je bestaande WordPress website. Kijk voor meer informatie op https://stijlenvorm.nl/


Websites - overig


OGonline is gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van websites voor makelaars. OGonline is de partner die samen met u uw online strategie bepaalt en realiseert. Slimme oplossingen om uw 'webpresence' te professionaliseren en zo efficiënt en effectief mogelijk in te zetten.

Ook voor het professioneel presenteren van je woningaanbod op Facebook kan je met OGonline contact opnemen. Zo kan je optimaal profiteren van nog meer marketingkansen.


TPF is een reclamebureau/ web bureau gevestigd in Groningen. We zijn gespecialiseerd in maatwerk oplossingen voor diverse klanten. Onze filosofie is dat een website of weboplossing een middel kan zijn om via online kanalen concrete doelstellingen te behalen. Dit kan meer conversies of verkopen betekenen, maar ook het creëren van meer binding met de doelgroep behoort tot de mogelijke resultaten. Maatwerk en koppelingen (API's) zijn geen probleem. TPF kan handmatige imports maken en automatiseren of koppelingen maken met (bestaande) API’s. Sterker nog, dat maakt ons werk alleen maar leuker! Meer weten? Neem contact met ons op!


Uitwisselings kanalen

Yes-co werkt onder andere samen met de volgende partijen voor de uitwisseling van je objecten.