Ontvang goede leads met de Hypotheekmodule


Geschikt voor zowel makelaars & projectontwikkelaars

De hypotheekmodule is een tool die helpt om jouw project of object te verkopen! Potentiële kopers kunnen op jouw (project)website een gratis en vrijblijvende hypotheekberekening maken waarbij ze gelijk weten wat ze kunnen lenen én welke woningen passen bij hun budget. Na de berekening kunnen ze een klantdossier aanmaken of hun contactgegevens naar jou toesturen. Zo ontvang jij rechtstreekse leads en weet je wat jouw klanten kunnen betalen!

Wil je meer weten over deze unieke module? Bekijk dan het filmpje!

Hypotheekmodule

De Hypotheekmodule kan in iedere huisstijl en op iedere website geïnstalleerd kan worden voor € 89,- (excl. BTW) per maand. Vanaf december is de module beschikbaar.

Klantdossier

Het klantdossier is een online dossier waarin (potentiële) kopers al hun woninggerelateerde zaken kunnen regelen. In het dossier kunnen ze zich oriënteren op het gebied van hypotheken, woningen zoeken, al hun woninggegevens invoeren, documenten uploaden en eenvoudig samenwerken met een makelaar en hypotheekadviseur.

Wil jij als eerste gebruik maken van de hypotheekmodule?

Schrijf je dan alvast in!

 Ik wil me inschrijven!