AankoopserviceVan hypotheekberekening naar droomhuis

Yes-co maakt het voor de makelaar en financieel adviseur mogelijk om hun klanten de online aankoopservice aan te bieden. Dat kan direct na een advies op kantoor, maar ook via een maximale hypotheekberekening op de website.

Aankoopservice_flow

De Yes-co AankoopService (afgekort: YAS) is een unieke online service, die binnen bestaande financiële adviessoftware als geïntegreerde dienst of als losse dienst door financiële adviseurs kan worden aangeboden. De YAS is ook een ideale tool om (online) nieuwe klanten te genereren door de dienst op de website aan te bieden.

Klantmap

Met de YAS kan een financieel adviseur maar ook de consument in zijn online klantmap direct een woningaankoop starten via een (NVM) makelaar. De YAS kan gecombineerd worden met betaalde informatie en pdf rapportages zoals bijv. woningwaarderapportage- of kadasterdata. Na selectie van een product wordt deze in de winkelwagen geplaatst.

Mijn favorieten

De woningen die gevonden worden via de YAS kunnen als favoriet opgeslagen worden. Als er producten voor de woning zijn gekocht worden deze bij de favoriete woning opgeslagen.

Wilt u weten wat de Yes-co Aankoopservice voor uw organisatie kan opleveren, neem dan hier contact met ons op