Update storing bij NVM Tiara (bijgewerkt 27-08-2015)


Onderstaande update hebben we ontvangen over de storing bij NVM Tiara waardoor je niet naar funda kan publiceren (melding dat ‘De opgegeven postcode hoort niet bij de woonplaats of connectie met NVM Tiara is niet mogelijk.’)

Update VI:

06:15 uur donderdag 27 augustus

Ook de Tiara Wonen service is weer opgestart. Berichten worden weer verwerkt.  Ook de aanlevering richting Funda werkt weer. Verwachting is dat er vandaag meer berichten worden verwerkt dan andere dagen. Verwerkingstijden zouden daardoor toe kunnen nemen.

Update V:

16:00 uur

De deelgebieden Business en ALV worden inmiddels correct verwerkt. Deze worden ook aan Funda uitgeleverd. Voor het deelgebied Wonen verwachten we dat deze vannacht weer beschikbaar zal zijn. Morgenochtend zullen alle berichten weer goed verwerkt kunnen worden.

Onze excuses voor het ongemak.

Update IV:

14:15 uur

Op dit moment worden de ALV berichten weer correct verwerkt. Business volgt op korte termijn. Wonen volgt later. We zullen u op de hoogte houden van de voortgang.

Reacties zijn gesloten.